Garasjeporter og portåpnere


Salg og montasje av kvalitetsporter fra Lobas, og garasjeportåpnere fra Chamberlain.

18

 

Vi forhandler Lobas garasjeporter, og garasjedører i området fra Larvik til Eidsvoll.

Alt innen montasje og service uføres av egne kvalitetsikrede montører med lang erfaring og bakgrunn som håndverkere, dette gjør at vi i tillegg til å montere også kan utføre ombygging og tilpassing av åpninger for porter. 

LOBAS Garasjeporter er vedlikeholdsfrie, isolerte, klemsikre, og av høy norsk kvalitet.

LOBAS leverer kvalitetsporter i mange forskjellige varianter tilpasset ditt behov.

LOBAS AMARR Weather GuardTM Series er en fullisolert kvalitetsport med fingersikring.

Porten leveres med polystyrene i fyllingene og har en K-verdi på 0,992 W/m2 x K. Den har en meget fin trestruktur og kan leveres med diverse vindu for montering.

Kombinert med LOBAS leddportbeslag gir denne porten deg en portløsning som er sterk, sikker, stille og energiøkonomisk.

LOBAS AMARR Weather GuardTM Series består av varmgalvaniserte stålplater med trestruktur på begge sider av porten. Stålplatene har en tykkelse på 0,41 mm. Den har ekstra stålinnlegg langs sidene og der hengsler/braketter skal festes.

Porten har også tetningslister under bunnelement.
Leveres med utvendig tetningslister i toppen og langs sidene.

Porten veier 9,5 kg/m2 og er 35 mm tykk. Den leveres i hvitt, men kan overmales dersom annen farge ønskes.

 

I tillegg leverer vi også garasjeportåpnere fra CHAMBERLAIN

Chamberlain er verdens største produsent av garasjeportåpnere, og leverer et kvalitetsprodukt som du kan stole på. Ingen andre produsenter bygger åpnere som Chamberlain. For å klare år med problemfri bruk gjennomgår alle modeller omfattende tester før de blir sendt fra fabrikken. Når du forlanger det beste så gir Liftmaster TM portåpnere deg alt du forlanger og mer til. Du får det aller siste innen trygghet, sikkerhet og bekvemmelighet. Chamberlain er en ISO 9001 sertifisert produsent som designer og utvikler produkt som tilfredstiller de siste EN og IEC standardene. Da kan du være trygg på at du kjøper den beste garasjeportåpneren på markedet.

Som med alle tekniske innretninger, så er riktig installering viktig. LiftmasterTM sine montører er opplært til å gjøre en gjennomført profesjonell jobb. De justerer din åpner slik at du er sikker på at den fungerer perfekt. LiftmasterTM står bak dette arbeidet for en komplett tilfredsstillelse.

Ingen grunn til å bekymre deg for klemkraften til garasjeporten din. Åpneren vil hele tiden overvåke og justere den kraften som er nødvendig for å åpne og lukke porten. Den finner automatisk den kraften som minimum er nødvendig for å bevege porten. Porten din stopper og returnerer autmoatisk dersom noe hindrer den i å gå ned, og stopper og forblir i stoppstilling om noe hindrer den i å gå opp. Lyset tennes også automatisk slik at du slipper å gå inn i en mørk garasje.

Fjernkontrollen er programmert med teknologien "rullerende koder". Hver gang du aktiverer fjernkontrollen skifter koden mellom 100 millioner valg. Teknologien Security+ sikrer deg mot at uvedkommende får adgang til din garasje.

 

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig portprat, vi kommer gjerne på befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.