Garasjer


Kvalitetsgarasjer fra Nor-tre, arktitekttegnet garasje til ferdiggarasjepris

18

Garasjer fra Nor-tre har vist seg å bli et førstevalg for mange. De er laget for å tåle det nordiske klimaet og vil glede i generasjoner. Den gir selvsagt bilen en trygg og praktisk oppbevaringsplass, men samtidig kan du få en fin lagerplass for andre ting som: biltilbehør, verktøy, sykler, hageredskap og hagemøbler.

En god inneplass tar bedre vare på tingene for alle i familien.
Velger du å bygge din nye garasje med loft, kan du innrede til bod, verksted, hobbyrom, lekerom, gjesterom eller hybel, valgene er som sagt mange.

Garasjer fra Nor-tre er romslige og praktiske. De er bygget av førsteklasses materialer.

Vi har bare førsteklasses underleverandører. Skulle du ønske andre typer tak, takrenner, kledning, porter, portåpnere, vinduer og dører står vi til disposisjon.

Garasjer fra Nor-tre leveres i følgende utgaver:

- Selvbygger er vår mest prisgunstige løsning og passer for kunder som har mulighet til å legge inn noe egeninnsats i garasje-prosjektet, vi leverer en "selv-byggerpakke". Denne inneholder tegninger, materialer, ferdige takstoler, takstein og garasjeporter. Alt av materialer til reisverk, ytterkledning, belistninger, gesimser og undertak følger med i leveransen. Du kapper selv dette til og bygger garasjen på tradisjonelt vis etter tegningene som medfølger.

- Pre-cut selvbygger har samme innhold som selvbygger, men i tillegg har denne pakken alt stenderverk for vegger ferdig kappet og merket for enklere og raskere montering.

- Komplett - ønsker du en "nøkkel i døra" løsning velger du  komplett.

Vi utarbeider tegninger, byggesøknad, vi kan hjelpe deg med å finne rette grunnentreprenør til graving og betongarbeider, og vi leverer din nye garasje komplett montert. Vegger, tak, vinduer, dører, garasjeporter, alt er ferdig og til å ta i bruk i løpet av få dager.

Dersom du ønsker det kan garasjen også leveres med grunningsbeis, eller ferdigbehandlet i standardfarge eller spesialfargen du har på huset ditt.

Spesielt for store og mer kompliserte garasjemodeller anbefaler vi deg å velge  Komplett.

 

Ta kontakt med oss i dag for en garasjeprat, uforpliktende befaring og tilbud, la garasjedrømmen bli til virkelighet!