Hus


Kvalitetshus fra Nor-tre, arkitekttegnet hus til ferdighuspris

18

Et hus fra Nor-tre betyr kvalitet, design og en høy standarutrustning.

Vi fremstiller personlige boliger med høy fleksibilitet. Du som skal bygge hus kan være med å påvirke både planløsning, interiør og eksteriør sammen med vår arkitekt.

Enten det gjelder tradisjonelle norske hus eller moderne funkishus, så leverer vi de aller fleste hustyper, enebolig, tomannsbolig, flermannsbolig, rekkehus mm.

Hus fra Nor-tre leveres i følgende utgaver:

- Selvbygger er vår mest prisgunstige løsning og passer for kunder som har mulighet til å legge inn noe egeninnsats i hus-prosjektet. Vi leverer en "selv-byggerpakke". Denne inneholder tegninger, materialer, ferdige takstoler, takstein/torv/tretak, vinduer og dører. Alt av materialer  følger med i leveransen. Du kapper selv dette til og bygger huset på tradisjonelt vis etter tegningene som medfølger.

MERK: Selvbyggerpakke kan om ønskelig leveres med materialer kun for "råbygg" altså alt av materialer man trenger for å ferdigstille huset utvendig, også her kapper du selv til og bygger huset på tradisjonelt vi etter tegninger som medfølger.

- Pre-cut selvbygger har samme innhold som selvbygger, men i tillegg har denne pakken alt stenderverk for vegger ferdig kappet og merket for enklere og raskere montering.

- Komplett - ønsker du en "nøkkel i døra" løsning velger du  komplett.

Vi utarbeider byggesøknad, vi kan hjelpe deg med å finne rette grunnentreprenør til graving og betongarbeider, og vi leverer din nye hus komplett ferdig montert, utvendig som innvendig, alt er ferdig og klart til å taes i bruk.

Dersom du ønsker det kan huset også leveres med grunningsbeis, eller ferdigbehandlet i standardfarge eller spesialfargen du måtte ønske.

Spesielt for store og mer kompliserte hus-modeller anbefaler vi deg å velge  Komplett.