Hytter


Kvalitetshytter fra Nor-tre, arkitektegnet hytte til ferdighyttepris

18

Norske hytter skal tåle mye, omtrent ingen plass i verden blir treverket utsatt for så store klimatiske påvirkninger som i dette landet. Store temperatursvingninger, vind, sol, regn, snø og kulde utsetter hyttene for store påkjenninger. Dette tar vi hensyn til ved valg av materialer til Nor-tre hytten. Kvalitet tvers igjennom. 

Velger du en Nor-tre hytte står vår arkitekt til disposisjon. Vi ønsker å oppfylle de ønsker og behovet du måtte ha for at resultatet skal bli vellykket.

- Nor-tre hytten leveres med kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører.
- For å oppnå et godt resultat er det viktig å ha god planlegging, prosessen skal gjennomføres på en trygg og sikker måte, og opplevelsen skal være optimal for kunden.
- Hvis det er ønskelig for kunden fortar Nor-tre hytten utfylling av byggemelding og følger opp den nødvendige saksgangen.

Hytter fra Nor-tre leveres i følgende utgaver:

- Selvbygger er vår mest prisgunstige løsning og passer for kunder som har mulighet til å legge inn noe egeninnsats i hytte-prosjektet. Vi kan levere en "selv-byggerpakke". Denne inneholder tegninger, materialer, ferdige takstoler, takstein/torv/tretak, vinduer og dører. Alt av materialer  følger med i leveransen. Du kapper selv dette til og bygger hytta på tradisjonelt vis etter tegningene som medfølger.

MERK: Selvbyggerpakke kan om ønskelig leveres med materialer kun for "råbygg" altså alt av materialer man trenger for å ferdigstille hytta utvendig, også her kapper du selv til og bygger hytta på tradisjonelt vi etter tegninger som medfølger.

- Pre-cut selvbygger har samme innhold som selvbygger, men i tillegg har denne pakken alt stenderverk for vegger ferdig kappet og merket for enklere og raskere montering.

- Komplett - ønsker du en "nøkkel i døra" løsning velger du  komplett.

Vi utarbeider byggesøknad, vi kan hjelpe deg med å finne rette grunnentreprenør til graving og betongarbeider, og vi leverer din nye hytte komplett ferdig montert, utvendig som innvendig, alt er ferdig og klart til å taes i bruk.

Dersom du ønsker det kan hytten også leveres med grunningsbeis, eller ferdigbehandlet i standardfarge eller spesialfargen du måtte ønske.

Spesielt for store og mer kompliserte hytte-modeller anbefaler vi deg å velge  Komplett.