Vinduer og dører


Salg og montasje av vinduer og dører

18

Vi leverer og monterer vinduer i de fleste varianter og med u-verdi innenfor de ønsker eller behov du har. Spør oss, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å skreddersy den riktige løsningen for deg, kontakt oss i dag for befaring og et uforpliktende tilbud. 

Vi har også et bredt utvalg av balkongdører. Du kan velge mellom balkongdør i enfløyet eller tofløyet, Skyv-tett, drei & vipp eller foldedør. Alle disse variantene kan du selvfølgelig få skreddersydde akkurat til ditt behov.

Det er den gjennomsnittlige u-verdien i boligen som gjelder. Dvs at enkelte produkter kan ha høyere u-verdi, mens andre produkter da må ha lavere u-verdi enn 1,2. Dette kalles omfordeling. Produkter med flere inndelinger, eller små vinduer har høyere u-verdi. Mulige løsninger for å klare kravet kan være å redusere antall små vinduer, gjennomgående sprosser og om mulig, heller velge fastkarm fremfor åpningsvinduer.

Vinduer og dører har gjennom alle tider vært en viktig del av norske byggetradisjoner. Ved å bytte vinduer og dører som de fleste ser på som små endringer, kan du få et helt nytt utseende på huset. Tilbehør som sprosser, vridere og hengsler gir det "lille ekstra", og kan gjøre store forskjeller. Du kan få ditt eget særpreg ved å få vinduene og dørene i akkurat den fargen du ønsker. 

Vår leverandør av vinduer: www.vinduslageret.no